Sjuk :/

Japp så är man sjuk också :( ont i haldsen och feber :/ fast ont i halsen har jag haft principt *stavning* hela veckan typ ;o..  men men jag ska iaf hoppa i duschen nu jag bloggar nog efter ..?




puss♥

...

Jag blir fett lack på folk som ljuger och skit.., varför kan dom inte bah tala sanning och stå för saker dom har gjort???!

puss


Sjuk..?

Jag tror jag börjar bli sjuk.., jag har sjukt ont i hasen och e hes och har typ feber. Det är så jävla tråkigt att vara sjuk, för då får man ju inte träffa kompisarna i skolan hlr.. :(  puss

Home Sweet Home ;)

Är hemma nu! ganska skönt.., jag har sovir hos mormor.   jag har iaf och shoppade lite käder igår, det vart väll 2 par jeans, strumpbyxor och ett par solbrillor :D jag var i stan iaf i stan.., efter jag hade shoppat så var vi på bio med mormor :) vi såg ''Alice i underlandet'' i 3D^^ den var iaf jätte bra.., fast efter ett tag så blev man lte yr i huvet, fast det gick bort direkt typ ;) Så det var ju ytterst mysigt!


Men men jag kom iaf hem för typ en och en halv timme sen jag fick skjuss av pappa till mamma för jag pallade inte gå. haha :) idag har jag iaf planterat lite tomater och ärtor på ballkongen för jag har ett litet växthus där, dte var super skönt att sitta där och plantera för det var så himla varmt så att man nästan bev svettig.. hehe :S.  Juste jag kan ju inte ladda in bilder på bloggen nu eftersom jag e hos mamma, och mammas data e typ helt knasig :S hahaha :)  men jag lovar att jag laddar in bilder när jag kommer hem till pappa! :D

puss// idah♥


FREDAG! :D

Nu äntligen e det fredag.., nu sitter jag och kollar på nåt program? vet inte vad men det handlar typ om att vuxna människor tar till våld om ett barn gör fel?.., det var typ en dum gammal kärrning som slog till en kille som typ var 13-14 år för att han åkte skatebord elr nåt? jag tycker bara att det är så jävla omoget och tragiskt att vuxna människor slår barn?..


Trött..

Godmorgon! vaknade för typ en halvtimme sen elr nåt? jaja.., jag e iallafall skit trött :/ tror jag ska vara med jennifer idag (: och förlåt för att jag inte orkade blogga igår så mycket.., men jag ska föröka att göra bättre idag! :D 

Jag ska allafa äta lite frukost och sen kolla på film tror jag..?

puss älsklingar! :D<3


Hos Jempishh..!<3

hejsan snyggingar! :D e med jempa nu bloggar när jag kommer hem.. (kanske) puss på rumpan:)<3


Länge sen nu.. (:

Hej.., det var länge sen jag bloggade nu.. :( har bara inte haft nån lust :/ men men.., hur mår ni? själv mår jag skit bra.., har nys ätit lite :)

jag bloggar mer sen tror jag:D puss


RSS 2.0